Çizgi Roman Atölyesi
26 Aralık 2022

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen “Çizgi Roman Atölyesi” konulu etkinlik 23 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Yazar ve çizer Fehmi DEMİRBAĞ’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte; hayata dair reçeteler ve formüller “5M+1S (Merak, Mantık, Malumat, Münazara, Muhafaza + Saygı), 3+1D (Dil, Din, Dün + Dinlemek)” öğrendik. Hayallerimizi bir A3 kâğıda 2B kalemle yazdık ve çizdik.  Drama ile empatinin gücünü keşfettik. Sıra dışı, esprili ve keyifli atölye çalışmasında pek çok konuda bilgi paylaşımı gerçekleştirildi. Fehmi hocamız yazdığı kitaplardan arkadaşlarımıza hediye etti ve imzaladı.

Etkinlik Öğr. Gör. Halime Nur SEZER’in Fehmi DEMİRBAĞ’a teşekkür olarak fidan sertifikası takdimi, fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlandı.