Maşukiye Gezisi

ÜÇNOKTA öğrenci kulübünün Doğada güzel bir gün geçirmeye ne dersin sloganıyla düzenlediği MAŞUKİYE gezimizde Çocuk Gelişimi ve Adalet Programları ile Hukuk, Mimarlık ve Tasarım, Eğitim ve Mühendislik Fakültelerinde okuyan öğrencilerimiz ve yakınları kaynaşma fırsatı buldu. Etkinlik 18 Mart 2018 Pazar günü Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Adalet Programları hocalarımızdan Halime Nur SEZER, Mine KAZANCI GÜL ve Münevver Kübra BAKIRCI’nın da katılımı ile gerçekleştirildi. Gezi öncesi Çanakkale şehitlerine hürmeten tüm şehitlerimiz; 15 Temmuz Şehitler Tepesinde dualarla anılmış, duygu dolu anlar yaşandı. Gezi kapsamında, Maşukiye’ye ait nefis yöresel lezzetler tadılmış, köprüler ve çarşılar gezilmiş; heyecan sevenler için zepline ve atv turları düzenlendi. Tüm katılımcıların memnuniyetle karşıladığı etkinlik İstanbul’a dönüş ile sona erdi.