2020-2021 Mezuniyet Töreni

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi 8’inci mezuniyet töreni Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen iki oturumla gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu olarak 291 mezunumuzu yarınlara uğurladık.

Covid-19 salgını önlemlerinin alındığı tören alanında mezunlar mutluluklarını aileleri ile paylaştı. Salgın nedeniyle törene katılamayan mezunlarımız için üniversitenin YouTube hesabından canlı yayın yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde ilk olarak mezunlar adına Hukuk Fakültesi bölüm birincisi Yunus Emre KILIÇ bir konuşma gerçekleştirdi. Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih ANDI ve Mütevelli Heyet Başkanımız İsmail GERÇEK tarafından gerçekleştirilen konuşmaların ardından program birincileri sahneye davet edilerek hediye ve diplomalar takdim edildi. Ardından Haliç Kongre Merkezi'nin bahçesinde mezunlarımız büyük bir coşkuyla keplerini fırlattı.