Kuklalar ve Kukla Anlatıları

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen "Kuklalar ve Kukla Anlatıları" adlı seminer 06 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nde görev yapan Dr. Işınsu ERSAN’ın konuşmacı olduğu seminerde, kuklalara ve kuklaların eğitimsel amaçlı kullanımına değinildi. Kukla kullanımının çocukların gelişimine katkıları anlatıldı ve kukla kullanımına yönelik örnekler gösterildi. Öğr. Gör. Mine KAZANCI GÜL’ ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminere, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, tiyatro sanatçıları, öğretmenler, farklı bölümlerden akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Seminer bitiminde Dr. Işınsu ERSAN’ a teşekkür belgesi ve fidan bağışı belgesi takdim edildi.