Kardeş Kıskançlığı ile Anne Baba Tutumları Semineri Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı’nı düzenlemiş olduğu "Kardeş Kıskançlığı" ile "Anne Baba Tutumları" Semineri 28 Kasım 2015 Cumartesi günü öğrencilerimizin ve farklı üniversitelerden gelen öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.  Öğrenciler seminer öncesi kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Kahvaltı sonrası Uzm. Psk. Salih Hafızoğlu, "Kardeş Kıskançlığı" seminerinde, kardeşliğe dair dinamikleri, yeni kardeş sahibi olmanın getirdikleri ve aile ilişkileri hakkında katılımcılarla değerli bilgiler paylaştı. İkinci oturumda Psk. Esan Gül,  “Anne Baba Tutumları” seminerinde, ebeveynlerin çocuklarına karşı takındıkları tavırları ve bunların çocuklar üzerindeki etkileri hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Öğrenciler etkinliğin sonunda Meslek Yüksekokulumuz tarafından verilen Katılım Belgelerini aldılar.