FSMVÜ | Meslek Yüksekokulu

Adalet (% 25 İndirim)
Adalet (İ.Ö)
Adalet (Burslu) (İ.Ö)
Adalet (% 50 İndirim) (İ.Ö)
Adalet (% 25 İndirim) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (Burslu)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 50 İndirim)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 25 İndirim)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (Burslu) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 50 İndirim) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 25 İndirim) (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi
Çocuk Gelişimi (Burslu)
Çocuk Gelişimi (% 50 İndirim)
Çocuk Gelişimi (% 25 İndirim)
Çocuk Gelişimi (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi (Burslu) (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi (% 50 İndirim) (İ.Ö)
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | Geleceği Sanatla Kodlama Merkezi Projesi Kapanış Etkinliği
Geleceği Sanatla Kodlama Merkezi Projesi Kapanış Etkinliği

Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı koordinatörlüğünde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2018 yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Geleceği Sanatla Kodlama Merkezi” (GESKOM) projesi, kapanış programıyla sona eriyor. Projeden yararlanan çocuklar 22 Şubat’ta Haliç Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilecek Proje Kapanış Etkinliğinde deneyimlerini paylaşacak.

Geleceği Sanatla Kodlama Merkezi projesi, sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı ailelerdeki 9-14 yaş grubundaki çocukların duygusal ve analitik zekâ özelliklerinin ve kabiliyetlerinin çok boyutlu ve disiplinler arası yaklaşımlar ile desteklenmesi ve artırılması amacıyla 2018 yılında başlatıldı. Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı koordinatörlüğünde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı ortaklığında düzenlenen proje kapsamında Bilişim Atölyesi ve Ahenkli Tınılar Müzik Atölyesi gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Programı öğretim görevlileri Banu Akbaş ve Merve Gemici Koşar’ın eğitmenliğinde gerçekleşen Bilişim Atölyesi’nde robotik, kodlama ve maker eğitimleri verildi, Müzik Atölyesi’nde ise ritim ve müzik çalışmalarıyla çocukların yaratıcılıkları geliştirildi.

Proje Kapanış Etkinliğinde öğrenciler atölye kapsamındaki projeleri ve müzikli gösterilerini sergileyecek.

Etkinlik Türü : Diğer
Yer : Haliç Yerleşkesi Konferans Salonu