Tek Ders Sınavı
16 Şubat 2024

Üniversitemizin Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 33. maddesi gereğince 28 Şubat 2024 Çarşamba günü yapılacak olan tek ders sınavından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan sınav formunu doldurup 22 Şubat 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

*Tek ders sınavına yalnızca mezun durumundaki öğrenciler katılabilir.

**Belirtilen süreye kadar başvuruda bulunmayan öğrenciler, tek ders sınavına katılma hakkı talep edemez.

Tek Ders Sınavı Koşulları

Kayıtlı olduğu diploma programından mezun olması için tek dersten başarısız durumda olan öğrencilere, dersin hangi yarıyıla ya da yıla ait olduğuna bakılmaksızın bir sınav (tek ders sınavı) hakkı verilir.

*Öğrenci daha önce almadığı veya devamsızlıktan kaldığı dersten tek ders sınavına giremez.

**Tek ders sınavı sonucunda en az 2,00 ortalamayı sağlayamayacak öğrenci tek ders sınavına giremez.

***Birden fazla başarısız dersi bulunan öğrenci tek ders sınavına giremez.

Tek ders sınav formu için tıklayınız.