Yıldızların Altında
30 Aralık 2022

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen Yıldızların Altında” konulu etkinlik 30 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Etkinlikte Türkiye İzcilik Federasyonu Teknik Kurul Üyesi-3 Tahtalı Eğitimci İmran KARAKIŞ; İzciliğin üç temel alanı, kişisel gelişim, akran çalışması ve takım çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi, takım çalışmasına dair mini uygulamalar yaptırdı ve emek defteri uygulamasını anlattı. Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü Önderi-3 Tahtalı Eğitimci Kerim TAŞKESEN; 1907’de dünyada başlayan ilk izcilik çalışmalarından günümüze izciliğin gelişim serüvenini paylaştı ve kendi serüvenindeki yaşanmışlıklarını paylaşarak keyifli ve bilgi dolu bir sunum gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor İşleri Şefi Zafer ŞAHİNOĞLU’nun da katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, Öğr. Gör. Halime Nur SEZER’in İzci Lideri Eğitimci hocalarımıza teşekkür belgesi takdimi, fotoğraf çekimi, katılımcıların teşekkür ve iyi dilek sunumlarıyla tamamlandı.