Edebiyyât ve Hukuk Atölyesi
29 Aralık 2022

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı tarafından düzenlenen "Edebiyyât ve Hukuk Atölyesi" etkinliği 16 ve 23 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Edebiyyât ve Hukuk Atölyesi  Adalet Programı 1. sınıf öğrencileri tarafından, Dr. Öğr. Üyesi Münevver Kübra BAKIRCI’nın moderatörlüğünde yürütülen ve iki oturum şeklinde planlanan bir proje etkinliğidir. Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz meşhur hukukçular, tarihi davalar veya hukuki içeriğe sahip edebi eser incelemesi yapıp katılımcılar ile paylaşmaktadır. Atölye çalışmasının ilk oturumu, 16 Aralık 2022 Cuma günü, ikinci oturumu ise 23 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, Türkiye ve Dünya tarihinden pek çok hukukçuyla bizi tanıştırdığı gibi tarihe geçmiş veya geçecek nitelikteki pek çok davayla ilgili bilgi verdiler. Ayrıca etkinlikte hukuki içeriğe sahip pek çok filmin tanıtımı da yapıldı. Etkinlikte emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür eder, çok daha güzel çalışmalarda karşınıza çıkmayı umut ederiz.