THY Mock-Up Eğitimi

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2. Sınıf Öğrencilerinin dikkatine,

24 Şubat 2023 tarihinde Yeşilköy THY Uçuş Eğitim Merkezinde gerçekleştirilecek olan Mock-Up eğitimine ikinci turda 2 grup olarak 40 kişi gidilecektir. Gidecek olanların listesine ulaşmak için tıklayınız. Listeler sertifika derslerini tamamlama önceliğine göre hazırlanmıştır.

Mock-Up Uygulama Eğitimine bu turda gidemeyen ve listede yer almayan 2. Sınıf öğrencilerimiz, bahar döneminde yükseltme derslerini başarıyla tamamladıktan sonra uygulama eğitimine planlanacaklardır.

1. Grup eğitmenleri İlknur AKTUNÇ/Ayşen KUVAN
  2. Grup eğitmenleri İnci ÖZBEK KAYBAŞ/Türkan İŞYAPAN GÜRBÜZ olarak belirlenmiştir.

Listede ismi bulunan öğrencilerimizin kesin katılımı büyük önem taşımaktadır. Listede ismi bulunup da katılmayan öğrenciler için tekrar eğitim planlanmaz. Otobüs kalkış saatinden 15 dakika önce okulda bulunulması gerekmektedir. Kampüsten ayrılmadan önce H-B215 sınıfında briefing yapılacaktır. Tüm öğrencilerin katılımı zorunludur.

Eğitim merkezine giriş grup olarak yapılacaktır. Her öğrencinin yanında kimlik numarası belirtilmiş T.C. Kimlik Kartı bulundurması gerekmektedir. Merkeze girişler kimlik kontrolü yapılarak sağlanmaktadır.

OTOBÜS BİLGİLERİ:

Tarih: 24.02.2023