Yurtdışı Eğitim-İş İmkanları

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı tarafından düzenlenen "Yurtdışı Eğitim-İş İmkanları" adlı seminer 22 Mart 2021 tarihinde konuşmacılar Öğr Gör. Kerem GÜRMAN, FSMVU Uluslararası Değişim Programları Koordinatörlüğünden Seda SAKARYA, moderatörlerimiz Dr. Öğr. Üyesi Gülnaz KARAHAN, Öğr. Gör. Zeynep Bilgehan CAN, diğer program hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program kapsamında öncelikle  FSMVU Uluslararası Değişim Programları Koordinatörlüğünden Seda SAKARYA, Üniversitemizin Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize sunduğu Erasmus programlarından, Erasmus staj imkanından ve diğer AB Gönüllülük Projelerinden bahsetti. Programın ikinci kısmında, Öğr. Gör. Kerem GÜRMAN öğrencilerimize yurtdışında özellikle Amerika'da gidebilecekleri programlar olan CampAmerica ve Aupair'lik imkanları ve yabancı havayollarının mülakat süreçleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Program sonunda öğrencilerimiz tüm süreçlerle alakalı soru sorabilme imkanı buldular.