FSMVÜ | Telafi Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine
Telafi Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine

Önlisans Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 31. Maddesinin 2. Fıkrasındaki şartlar gereğince 11/07/2014 Cuma günü telafi sınavı yapılacaktır.

a) müfredatındaki tüm zorunlu ve seçmeli dersleri almış ve kredisini tamamlamış olan öğrencilerden Ağırlıklı Genel Not Ortalaması 2.00 altında kalanlar ile
       b)   2.00 üzerinde not ortalamasına sahip olup en fazla 2 dersten zayıfı (FF veya FD) olanlar için 11 Temmuz 2014 tarihinde telafi sınavı yapılacaktır.

Telafi sınavı en fazla 2 dersten yapılacaktır.

Sınav sonucunda en yüksek notu (AA) alması halinde dahi Ağırlıklı Genel Not Ortalamasını 2.00’a yükseltemeyecek olan öğrencilere telafi sınav hakkı tanınmaz.

Öğrenciler, telafi sınavından yararlanmak için dilekçe ile sınava girmek istedikleri dersleri belirterek, danışman ve ilgili birimin yöneticisinin onayını aldıktan sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat etmelidirler.

Form için Tıklayınız

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Telafi Sınavları İçin Başvuru ve Sınav Tarihi