FSMVÜ | Tek Ders Sınavı
Tek Ders Sınavı

2016-2017 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı sonunda mezuniyet için gerekli koşulları sağlayamayan öğrencilere, üniversitemizin Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 34. maddesi gereğince; 24.02.2017 Cuma günü saat 15:00'te, B203 numaralı sınıfta tek ders sınavı yapılacaktır.

İlgili sınavdan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan sınav formu doldurup danışman ve program başkanı onay işlemini tamamlayarak, 21.02.2017 Salı günü mesai bitimine kadar, Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine teslim etmesi gerekmektedir.

*Tek ders sınavına yalnızca mezun durumundaki öğrenciler katılabilir.

**Belirtilen süreye kadar başvuruda bulunmayan öğrenciler, tek ders sınavına katılma hakkı talep edemez.

Tek Ders Sınavı Koşulları

Kayıtlı olduğu diploma programından mezun olması için tek dersten başarısız durumda olan öğrencilere, dersin hangi yarıyıla ya da yıla ait olduğuna bakılmaksızın bir sınav (tek ders sınavı) hakkı verilir.

*Öğrenci daha önce almadığı veya devamsızlıktan kaldığı dersten tek ders sınavına giremez.

**Mezuniyet için en az 2.00 Ağırlıklı Genel Not Ortalamasını sağlayamayan veya birden fazla başarısız dersi bulunan öğrenci tek ders sınavına giremez.

Tek ders sınav formu için tıklayınız.

(Formun onay işlemleri tamamlatıldıktan sonra, kayıtlı olunan Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.)