Şiir Masal Fıkra Yarışması

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı tarafından düzenlenen “Şiir, Masal, Fıkra” yarışması 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Birinci sınıf öğrencileri bahar döneminde aldıkları ‘’Diksiyon ve Anons Eğitimi’’ kapsamında Türkçe sesletim kuralları ışığında seslendirdikleri şiirler ile yarıştılar. Katılan altı yarışmacı; Erkut Kaya, , Hülya Nur Kelleoğlu, Özlem Alk, Rüçhan Çınkıl,Rümeysa Altın,Selin Küçükata’nın seslendirdikleri şiirlerden oluşan dinleti, yoğun çalışma ortamında tüm katılımcıları kısa bir süreliğine de olsa, hoş duygularla huzurlu düşüncelere sürükledi.

Yarışmada Birinci Selin Küçükata, ikinci Rüçhan Çınkıl, Üçüncü Rümeysa Altın olarak açıklandı.MYO Müdürü Prof.Dr. Esra Akgül’ün sürpriz katılımı ve destekleyici değerli konuşmalarından sonra, Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Gülnaz Karahan tarafından katılımcılarımıza ödül ve teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.