Sevgi Zoru Başarır

Üniversitemiz ÜÇNOKTA öğrenci kulübünün organizesiyle, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşide, Halime Nur Sezer hocamızın davetiyle Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Esra Macaroğlu hocamız paylaşımda bulundu. Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi hocalarımız; Mine Kazancı Gül ve Mehmet Hanifi Akyüz etkinliğimize katılarak destek vermişlerdir. Gerçekleştirilen samimi söyleşide; çocuk gelişimi programı öğrencilerimiz; özel eğitim, kaynaştırma ve çocuk ruh sağlığı gibi derslerde teorikte aldıkları bilgileri, pratikle birleştirme ve konuyu deneyimlemiş uzman dillerden dinleme fırsatına ulaşmıştır. Verimli geçen etkinlikte, derslerde aktarılan bilgilerin gerçek hayattaki yansımaları üzerinde durularak farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır. Öğrenci, öğretmen ve veli etkileşiminin önemi ve disiplinler arası çalışmanın gerekliliği noktasında temalanan etkinlik sonunda yaşanan duygusal ve mesleki paylaşımlar öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkılar sağlamıştır.