Otorite Üzerine Bir Söyleşi
31 Aralık 2020

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı tarafından düzenlenen “Otorite Üzerine Bir Söyleşi” adlı etkinlik Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yakın Çağ Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilâl GÖRGÜN’ün katılımlarıyla 28 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Hocamızın tercümesini yaptığı J.M. BOCHENSKİ’ye ait “Otorite Nedir?” kitabı üzerinden yapılan söyleşide “Otorite” kavramı incelendi. Öğrencilerin kitabı okumuş olmaları onların da etkinliğe aktif katılım sağlamalarına katkıda bulundu. Program, Meslek Yüksekokulu müdürümüz Sn. Dr. Öğr. Üyesi İlhami DANIŞ tarafından düzenlenen teşekkür belgesi ile konuşmacı adına İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla “Doğu Türkistan” bölgesine gönderilen yardıma ait teşekkür beratının konuşmacıya takdimi ile son buldu.