FSMVÜ | Öğretim Görevlisi Alımı İlanı
Öğretim Görevlisi Alımı İlanı

T.C.
FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ

Üniversitemize bağlı aşağıda belirtilen birimlerde istihdam edilmek üzere daimi statüde araştırma görevlisi kadrosuna öğretim elemanı alınacaktır.

İlk başvuru tarihi : 26.08.2013

Son başvuru tarihi : 09.09.2013
Ön değerlendirme Tarihi : 11.09.2013
Giriş Sınav Tarihi : 13.09.2013
Sonuç Açıklama Tarihi : 16.09.2013

SIRA

FAKÜLTE/BİRİM

BÖLÜM

UNVAN

ÖZEL ŞARTLAR

MESLEK YÜKSEKOKULU

Öğretim Görevlisi

Meslek Yüksekokulu bünyesinde istihdam edilmek üzere; Büro Yönetimi Öğretmenliği/Eğitimi, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği Bölümlerinden herhangi birisinden lisans mezunu olmak. Bu alanların birisinde Yüksek Lisans yapmış olmak veya alanında en az 2 yıllık deneyime sahip olmak.

Başvuruda İstenen Belgeler
 - Başvuru Dilekçesi (Word, PDF)
 - Özgeçmiş (Klasik ve YÖK Formatlı)
 - 2 adet Fotoğraf
 - Diploma Fotokopileri (Yabancı Yükseköğretim Kurumu mezunlarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren onaylı belge)
 - Lisans Transkripti
 - ALES sonuç belgesi
 - ÜDS/KPDS veya eşdeğerli yabancı dil belgesi
 - İş Tecrübe Belgesi
 - Nüfus cüzdan fotokopisi
 - Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge

GENELŞARTLAR
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ve aynı Yönetmeliğin 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan değişiklik hükümleri uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır. Başvurular Personel Daire Başkanlığının aşağıda belirtilen adresine şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru yeri ve iletişim:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü
Personel Dairesi Başkanlığı