Mükemmel Yemek Sunumunun Sırları

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı gelişim seminerleri kapsamında İnoksan Endüstriyel Mutfakları Uygulama Şefi  Sayın Taner ÇUKADAR 07 Aralık 2016 Çarşamba günü “Mükemmel Yemek Sunumunun Sırları” sunumuyla öğrencilerimizle birlikteydi.

Uzman Şef Taner ÇUKADAR, uçuş deneyimlerinden örneklerle zenginleştirdiği mükemmel yemek servisinin sırları, protokol yolcularına yemek servisi sunum standartlarının nasıl olmalı gerektiği ve dikkat edilecek noktaları bizimle detaylı olarak paylaştı.

2010 yılında Turkish Do&Co’da Flying Chef olarak göreve başlayan Taner ÇUKADAR sırasıyla New York John F. Kennedy Havalimanı Do&Co istasyonu şefi,  Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık uçuşlarında görevli flying şef, Flying Service ve Flying Chef yer eğitmeni ve kontrolörlüğü  görevlerini yerine getirmiştir. İlerleyen kariyer sürecinde THY ile Flying Chef ve Flying Service Chef’lerin uçuş programları düzenleme görevini üstlenmiş ve uçucu ekiplerin kontrol uçuşlarını gerçekleştirmiş,  Flying Chef ve Flying Service Chefler için Takım Liderliği eğitimlerini vermiştir. Şu anda ise İnoksan Endüstriyel Mutfakları Uygulama Şefi  olarak görev almaktadır.