FSMVÜ | Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi
Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi

Değerli öğrencilerimiz,

Mezuniyet töreninde giyecek olduğunuz cübbelerin beden bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Belirtmiş olduğunuz cübbe beden bilgilerinizde yanlışlık varsa doğru beden bilginizi 06 Nisan Perşembe günü (yarın) saat 13:00'e kadar Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine bildirilmenizi önemle rica ederiz.

NOT: Cübbe beden bilgisi bildirmeyen öğrenciler için daha sonra sipariş verilemeyecektir.

Adalet ile Adalet İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi ile Çocuk Gelişimi İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ile Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.