FSMVÜ | Mezun Adayı Öğrencilerimizin Dikkatine
Mezun Adayı Öğrencilerimizin Dikkatine

2016-2017 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimizden cübbe alımı için beden bilgisini bildiren öğrencilerimizin cübbelerini aşağıda belirtilen tarihlerde Meslek Yüksekokulu Sekreterliğinden almaları önemle rica olunur.

Satışa Sunulacak Beden Bilgileri

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İ.Ö.

05 Haziran – 06 Haziran 2017

XS, S, M, L

Çocuk Gelişimi ve Çocuk Gelişimi İ.Ö.

07 Haziran – 08 Haziran 2017

XS, M, L

Adalet ve Adalet İ.Ö.

08 Haziran – 09 Haziran 2017

XS, M, L

Adalet, Adalet İ.Ö., Çocuk Gelişimi ve Çocuk Gelişimi İ.Ö. programı öğrencilerimizden S (Small) beden talebinde bulunanlar için cübbe satışı bir sonraki hafta yapılacaktır.

* Cübbe fiyatı 85TL'dir. Mezuniyet töreninden sonra cübbe ve kepini teslim etmek isteyen öğrencilerimiz 23–30 Haziran 2017 tarihleri arasında (Cumartesi ve Pazar günleri hariç) Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine teslim edebilecek ve 30TL temizlik bedeli düşülerek öğrencilerimize 55TL iade edilecektir. Cübbe teslimi sırasında  şal veya kep eksik olursa tüm cübbe fiyatı (85 TL) üzerinden satın alma işlemi uygulanacaktır. Kesinlikle parça satış işlemi yapılmayacaktır.