Hizmet İçi Eğitim ve Akademik Kurul Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz akademik kadrosunun katılımıyla 19-23 Eylül tarihleri arasında hizmet içi eğitim programı gerçekleştirdi. Programın ilk iki gününde Öğr. Gör. Dilara Altınkan “Temel Koçluk Eğitimi” konulu çalışmalarını hocalarımızla paylaştı. Üçüncü gününde Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı hocalarımızdan Öğr. Gör. Gülnaz Karahan ve Öğr. Gör. Oya Işıkçı “Diksiyon ve Etkili Konuşma” isimli çalışmayı gün boyunca uygulamalı bir şekilde gerçekleştirdiler. Programın dördüncü günü ise Öğr. Gör. Gülbeniz Akduman “Nezaket ve Protokol Kuralları” üzerine hocalarımızı bilgilendirdi.

Dört günlük hizmet içi programının ardından 23 Eylül Cuma günü Meslek Yüksekokulu Müdürümüz İlhami Danış’ın ve tüm öğretim görevlilerinin katıldığı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kurul toplantısı kahvaltı eşliğinde başlamış olup, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesinin yapılması ve 2016-2017 eğitim-öğretim dönemiyle ilgili kararların alınmasıyla sona ermiştir.