Meslek Buluşması
29 Aralık 2016

Meslek Yüksekokulumuz Adalet Programı tarafından düzenlenen “Meslek Buluşması” Semineri, 23 Aralık 2016 Cuma günü 14:00-15:00 saatleri arasında Haliç Yerleşkesi A-103 numaralı amfide İstanbul Barosu üyelerinden Avukat Osman ADAŞ tarafından verildi.

Sayın ADAŞ,  avukatlık mesleğinin avantajları ve dezavantajlarından bahsetti. Mesleğini icra ederken karşılaştığı problemlerden bahseden ADAŞ, öğrencilere düzenli okuma yapmaları, güncel olaylara ilgilerini açık tutmaları ve yabancı dil öğrenimi noktalarında tavsiyelerde bulundu. Seminer, soru cevap bölümünün ardından hediye takdimi ile son buldu.

Sayın ADAŞ, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur ve yaklaşık 28 yıldır avukatlık mesleğini icra etmektedir.