Köy Anasınıflarına Yardım Kampanyası

Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı ve Renkli Yaşam Kulübü’nün organize ettiği “Köy Anasınıflarına Yardım Kampanyası” kapsamında Konya ilinin Kulu ilçesi Arşıncı köyü ilkokuluna yardım kampanyası düzenlenmiştir. Bu kampanya çerçevesinde anasınıfı için oyuncak, kırtasiye malzemesi ve çocuk kitapları toplanmıştır. Ayrıca kampanyaya destek amacıyla kermes düzenlenmiş olup bu kermeste toplanan parayla anasınıfının fiziksel ve eğitsel ihtiyaçları karşılanmıştır.

23 Nisan 2018 Pazartesi günü Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizden oluşan bir kafile Öğretim Görevlisi Yasemin SU eşliğinde Konya ilinin Kulu ilçesi Arşıncı köyü ilkokuluna giderek bütün yardım malzemelerini yerine ulaştırdılar. Öğrencilerimiz anasınıfını ve birleştirilmiş ilkokulu gezerek çocuklarla oyun oynadılar. Ardından öğrencilerimiz, okul personeli ve çocuklar bir arada okul duvarını boyayarak süslediler. Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sultan Ahmet Kaymak’ın da katıldığı yemek sonrası etkinliğimiz sona ermesiyle öğrencilerimiz İstanbul’a döndüler.