Adli Mevzuat ve Adliyelerde Kariyer Fırsatları
7 Mayıs 2013

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "Adli Mevzuat ve Adliyelerde Kariyer Fırsatları" semineri, Adli Yargı Komisyon Üyesi Hakim Murat Özkan'ın katılımıyla 2 Mayıs 2013 Perşembe günü 10.30-11.30 saatleri arasında Haliç Yerleşkesi A-103 No'lu Salonda gerçekleştirildi.

Adli Yargı Komisyon Üyesi Hakim Murat Özkan, Adli Yargıda sürecin nasıl işlediği hakkında öğrencilerimize temel bilgiler aktardıktan sonra öğrencilerin eğitim süresince sahip olmaları gereken becerileri ve staj sürecinde Adalet Sarayında yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı.

Mezuniyet sonrası öğrencilerin önündeki kariyer fırsatlarını aktaran Hakim Murat Özkan, öğrencilerimizden gelen sorulara da içtenlikle cevap verdi.