Anasayfa  |   İletişim  | EN
Adalet (% 25 İndirim)
Adalet (İ.Ö)
Adalet (Burslu) (İ.Ö)
Adalet (% 50 İndirim) (İ.Ö)
Adalet (% 25 İndirim) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (Burslu)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 50 İndirim)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 25 İndirim)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (Burslu) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 50 İndirim) (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (% 25 İndirim) (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi
Çocuk Gelişimi (Burslu)
Çocuk Gelişimi (% 50 İndirim)
Çocuk Gelişimi (% 25 İndirim)
Çocuk Gelişimi (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi (Burslu) (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi (% 50 İndirim) (İ.Ö)
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | SHKH Ders Seçimleri
SHKH Ders Seçimleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı bünyesinde öğrenim gören öğrencilerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ders seçimlerinde dikkat etmeleri gereken hususlar aşağıda verilmiştir.

"ING19112 Temel İngilizce II" ve "ING212 Havacılık İngilizcesi II" derslerinin şube bilgilerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 1.Sınıf

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı  2.Sınıf

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İ.Ö. Programı 1.Sınıf

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İ.Ö. Programı  2.Sınıf

TK Grubu

PDF

İNGİLİZCE GRUPLARI İNGİLİZCE DERS NOT ORTALAMASINA GÖRE BELİRLENMİŞTİR. LİSTELERDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR. LİSTELERDE İSMİ OLMAYAN ÖĞRENCİLER VAR İSE İNGİLİZCE OFİSİNE BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BİRİNCİ SINIFLARIN DİKKATİNE:

1. Yeni ilan edilen İngilizce gruplarınızı kontrol ederek İngilizce grubunuzu seçiniz. Tüm İngilizce derslerinizi aynı gruptan seçmeniz gerekmektedir.

2. Ders programını kontrol edip, dersleriniz arasında çakışma olmayacak şekilde derslerinizi seçmelisiniz.

3. Örgün öğretim öğrencileri Üniversite seçmeli derslerini 17:00-19:00 arasındaki derslerden, ikinci öğretim öğrencileri ise 15:00-17:00 arası derslerden seçmelidirler.

4. Alan Seçmeli olarak ING19002E İngilizce Konuşma Becerileri veya KHZ19212 Kişisel Gelişim derslerinden birini seçmelisiniz. İngilizce Konuşma Becerilerini seçecek öğrencilerin kontenjanın el verdiği şekilde Temel İngilizcedeki aynı gruptan seçmeleri gerekmektedir.

5. Derslerde kontenjan artırımı yapılmayacaktır.

6. Kişisel Gelişim dersi seçmeli olup, tek şubelik bir derstir.

7. Temel İngilizce dersi için “NEW SUCCESS PRE-INTERMEDIATE” kitabı alınmalıdır. Kitabın orijinal olması zorunludur.

İKİNCİ SINIFLARIN DİKKATİNE:

1. TK dışındaki şubeler kabin derslerini ders programını inceleyerek çakışma olmayacak şekilde kontenjanın izin vermesi durumunda farklı şubelerden seçebilirler.

2. TK grubu ders seçimi yapmayacaktır- grubun ders seçimi otomatik olarak yapılacaktır.

3. Seçmeli ders olarak AS3 ve AS4 gruplarından birer adet ders seçmelisiniz. Seçmeli dersin grubu Havacılık İngilizcesinin grubu ile aynı olmalıdır.

AS3 grubundan seçilecek ders: ING19204E İngilizce Mülakat Teknikleri

AS4 grubundan seçilebilecek dersler: ING19208E İngilizce Pratik veya ING214 - İleri Konuşma Becerileri

4. Müfredat dışı dersler kategorisinden İngilizce Pratik ve İngilizce Mülakat Teknikleri dersini seçmeniz gerekmektedir.

5. Alttan dersi olan öğrenciler alacakları dersin en son şubesini seçmelidir.

6. Alttan dersi olan öğrencilerin, dönem derslerinden önce ilgili dersleri almaları, kredileri kalırsa  dönem derslerinden çakışma olmayacak şekilde seçim yapmaları gerekmektedir.

7. *ING214 İleri Konuşma Becerileri dersini seçecek öğrencilerin '21st Century Communication' (National Geographic Yayınevi) adlı kitabı satın almaları gerekmektedir. Kitabın orijinal olması zorunludur. 14 Şubat 2020 Cuma günü okula gelecek olan yayınevi yetkilisinden kitabı temin edebilirsiniz. Kitap 155 TL'dir.

*EDUCALL EĞİTİM PAKETİ FSM ÖZEL FİYATI (Seçeneklerden herhangi birini seçebilirsiniz.)

Haftada 2 gün 10 dakika Aylık 8 ders - 80 dk 125 TL/Ay

Haftada 2 gün 15 dakika Aylık 8 ders - 120 dk  175 TL / Ay