FSMVÜ | İlk Mezuniyet Törenimiz
İlk Mezuniyet Törenimiz

Üniversitemizin ilk mezunlarını vermenin sevinci ve gururu ile düzenlediğimiz Mezuniyet Törenimiz 20 Haziran 2014 Cuma günü saat 17:30’da Haliç Yerleşkesinde gerçekleşecektir. Törene mezuniyet aşamasındaki tüm öğrencilerimiz (Adalet ve Mimari Restorasyon Programları 2. sınıf öğrencileri) ve aileleri davetlidir.

Mezuniyet töreni için kep ve cübbelerinizi Haliç Yerleşkesi B Blok’ta yer alan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından 75 TL kaparo bedeliyle 18-19 Haziran tarihleri arasında alabilirsiniz. Tören sonrasında 30 Haziran 2014 tarihine kadar cübbelerini geri getiren mezunlarımıza kaparo bedelleri geri ödenecektir.

Tören günü saat 14:00’da Haliç Yerleşkesinde hazır bulunmanız ve adınızı karşılama masasına kaydetmeniz gerekmektedir.

Mezuniyet Töreni ile ilgili davetiyeniz 13 Haziran Cuma günü sizlere gönderilecektir.

Mezuniyet ile ilgili her türlü bilgi için; Elif KART (MYO Yönetici Asistanı), 0212 3698162 / 4111.

Mezuniyet program akışı için tıklayınız.

Kep ve Cübbe Dağıtımı için tıklayınız.