Anasayfa  |   İletişim  | EN
Adalet % 50 Burslu
Adalet % 25 Burslu
Adalet
Adalet % 100 Burslu (İ.Ö)
Adalet % 50 Burslu (İ.Ö)
Adalet % 25 Burslu (İ.Ö)
Adalet (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi % 100 Burslu
Çocuk Gelişimi % 50 Burslu
Çocuk Gelişimi % 25 Burslu
Çocuk Gelişimi
Çocuk Gelişimi % 100 Burslu (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi % 50 Burslu (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi % 25 Burslu (İ.Ö)
Çocuk Gelişimi (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri % 100 Burslu
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri % 50 Burslu
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri % 25 Burslu
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri %100 Burslu (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri %50 Burslu (İ.Ö)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri %25 Burslu (İ.Ö)
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | İSTKA Projesi HEKVA-FSMVÜ Çocuk Gelişimi Ortaklığı
Haber Etkinlik Arşivi
İSTKA Projesi HEKVA-FSMVÜ Çocuk Gelişimi Ortaklığı

Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı ile ortaklaşa yazmış olduğumuz “Geleceği Sanatla Kodlama Merkezi” isimli proje İSTKA-Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı başlığında hibe almaya hak kazandı. Projeye Üniversitemizin Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı adına Öğr. Gör. Banu AKBAŞ ve Öğr. Gör. Merve GEMİCİ KOŞAR eşlik edecektir.

Projenin hedef kitlesi 9-14 yaş grubunda yer alan 75 çocuk ve anneleri, hem bilişim teknolojileri hem de müzik eğitimi alanında eğitimler alacaktır. Projenin müzik eğitimi ve proje danışmanlık hizmetleri Öğr. Gör. Banu AKBAŞ ve Öğr. Gör. Merve GEMİCİ KOŞAR tarafından yürütülecektir.

Projenin genel amacı, “Sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı ailelerdeki 9-14 yaş grubundaki çocukların duygusal ve analitik zekâ özelliklerinin ve kabiliyetlerinin çok boyutlu ve disiplinler arası yaklaşımlar ile desteklenmesi” olarak tanımlanmıştır. 18 ay olarak belirlenen proje sürecinde katılımcı kitlesinde yer alan çocukların hem duygusal hem de bilişsel zekâları eş zamanlı olarak desteklenecek olup; yaratıcılık, girişimcilik ve yenilikçilik kabiliyetleri arttırılacaktır.