Geleneksel Ok Yapımı Atölyesi
28 Aralık 2017

Etkinlik ekim ayında, Kültür bakanlığı projesi olarak okulumuzda 4 hafta süreyle 8 gün olarak, ÜÇNOKTA öğrenci kulübü desteği ile gerçekleştirilmiştir. Meslek yüksekokulu çocuk gelişimi programına devam eden öğrencilerimiz ve hocalarımız, Halime Nur Sezer, Banu Akbaş ve Merve Gemici Koşar’ın katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, her katılımcıya geleneksel ok yapımında kullanılan materyaller eşliğinde ok, zihgir, tirkeş yaptırılmış ve hediye edilmiştir. Atölye saatlerinde verilen teorik ve pratik bilgiler ile geleneksel okçuluk tanıtılmıştır. Verimli geçen uygulamalar sonunda Okçular Tekkesi ziyaret edilmiş ve katılımcılar sahada ok atma talimleri yapmışlardır. Emeği geçen hocalarımıza bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.