F Klavye Yarışmasında Birinci Olan Öğrencimize Plaket Takdim Edildi
4 Haziran 2021

07 Mayıs 2021 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde, İstanbul ilinde yer alan 22 üniversitenin Adalet Programı ve Adalet Meslek Yüksekokulu davet edilerek okullar arasında bilgi alışverişinin sağlanması ve eğitim kalitesinin arttırılabilmesi, Standart Türk Klavyesi olan F Klavye kullanımının teşviki ve yaygınlaştırılması amacıyla “İstanbul Üniversiteler Arası F Klavye Yarışması” organize edilmişti.

Yarışmaya katılan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Rumeli Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi arasında birinciliği 1 dakikada 443 vuruş ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Adalet Programı öğrencisi Kamil Gürkan BİLGİN elde etti. Birinci olan öğrencimize, Adalet Programı Başkanı Öğr. Gör. Buket ABANOZ ÖZTÜRK tarafından plaket ve 500 TL para ödülü takdim edildi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.