Evlad-ı Fatihan, Edirne Gezisi

ÜÇNOKTA öğrenci kulübünün organize ettiği EDİRNE gezimizde, çocuk gelişimi programına devam eden ve yeni başlayan arkadaşlarımız, üniversitemizin farklı bölümlerinden mimarlık, hukuk, eğitim, mühendislik fakültelerinde okuyan öğrencilerimizle kaynaşma fırsatı bulmuştur. Etkinlik 26 kasım 2017 pazar günü Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Adalet bölümlerinden hocalarımız, Halime Nur Sezer, Yasemin Su ve Elif Kara’nın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Edirne’ye ait nefis yöresel lezzetlerle “deva-i misk, kavala kurabiyesi, badem ezmesi, yaprak ciğer” damaklarımız şenlenirken, ecdadımızın eseri camiler, medreseler, şifahaneler, köprüler ve çarşılarla gözlerimizin ve gönüllerimizin pası silinmiştir. Bizlere bu kıymetli eserleri ve değerleri bırakan ecdadımız dualarla yad edilmiştir.