Etkili İletişim Teknikleri

Meslek Yüksekokulumuz Adalet Programı tarafından düzenlenen “Etkili İletişim Teknikleri” Semineri 15 Mayıs 2014 Perşembe 13:00-14:00 saatleri arasında Haliç Yerleşkesi A-209 No’lu salonda Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Doç. Dr. Leyla KÜÇÜK tarafından verildi.

Matematiksel problemleri çözmek için gösterdiğimiz çabayı ne yazık ki daha yararlı olacak sosyal problemlerimizi nasıl çözeceğimizi öğrenmek için göstermiyoruz. Bu önemli eksikliğin giderilmesi konusunda Sayın KÜÇÜK bizlere yardımcı oldu. Tabi ki, bu teknikler, her durumda ve herkese karşı uygulanacak ve etkili sonuç alınacak sihirli formüller değiller. Ancak doğru zamanda, doğru yerde ve doğru biçimde uygulandıklarında faydaları görülecektir. Stajla belki ilk iş deneyimi yaşayacak olan öğrencilerimiz bu teknikleri artık başarıyla kullanabileceklerdir.