Engelleri Eğitimle Aşıyoruz

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu ve Engelli Öğrenci Birimi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Engelleri Eğitimle Aşıyoruz" etkinliği Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği basın ve protokol sorumlusu Serkan UMAN ve gazeteci yazar Hakan SOSYAL'in sunumlarıyla  Haliç Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Esra AKGÜL’ün açış konuşmaları ve engelleri aşmak üzerine düzenlemiş olduğu sunumu ile başlayan program, Mimarlık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Burcu BALABAN ÖKTEN’in mimarideki engelleri kaldırmak için yürütmekte olduğu Tasarımda Engelli Faktörü dersi hakkında bilgilendirmeleriyle sürdürüldü.

#engellerasiyoruz etiketiyle paylaşılan gönderilerin çekilişi sonucunda konuklarımızdan Serkan UMAN’ın Herşeye Rağmen Yaşam kitabının öğrencilerimize hediye edilmesi ve fotoğraf çekimleri ile program sonlandırıldı.