FSMVÜ | DGS Kursu Kesin Kayıt İşlemleri
DGS Kursu Kesin Kayıt İşlemleri
     DGS Kursu Kesin Kayıtları 04-08 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Toplam kurs bedeli 450 TL olup, ödemeler peşin veya kredi kartıyla 6 taksit şeklinde ödenebilir.

Kayıt İşlemleri;
     Haliç Yerleşkesindeki  öğrencilerimiz, A Blok 2. Kat Sürekli Eğitim Merkezinde kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.
     Kandilli Yerleşkesindeki öğrencilerimiz ise 05 Kasım 2013 Salı günü 09:30-16:30 ve 08 Kasım 2013 Cuma günü 14:00-16:00 arası Kandilli Yerleşkesinde kurulacak DGS Kayıt Standında kesin kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kurs Başlangıç Tarihi
     DGS Kursu toplam 180 saat olarak planlanmıştır. Dersler Haliç Yerleşkesinde yapılacaktır. 16 Kasım 2013 Cumartesi günü başlayacak olan kursun ders saatleri kayıt işlemlerinden sonra web sitesinden ilan edilecektir.