Bit Pazarı Etkinliği

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı tarafından düzenlenen geleneksel “Paylaşmak Güzeldir” temalı “Bit Pazarı” etkinliği 20 Kasım 2019 Çarşamba günü Haliç Yerleşkesi basketbol sahasında gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte  kullanılmayan eşyalar satışa sunulurken bazı eşyalar açık artırma ile yeni sahiplerine kavuştu. Biri tarafından eskidiği düşünülen ne varsa bir başkasının yenisi oldu. Kitaplar paylaşılırken kitap sevgisi de büyüdü. Toplanan tüm para ile her sene olduğu gibi bu sene de bir köy okulunun ihtiyaçları karşılanacaktır. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri sosyal sorumluluk projelerine destek olmak, paylaşımın güzelliğini yaşamak ve kabin memuru olmak isteyen öğrencilerimizin emekli kabin memurlarımız ile bir araya gelmesini sağlayan etkinliğe destek veren tüm öğrencilerimize, akademik kadromuza ve ARFAA'nın değerli Başkanı Semra CİVELEKHAN hanımın şahsında destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.