FSMVÜ | Adalet Programı Ders Kayıt İşlemleri
Adalet Programı Ders Kayıt İşlemleri
Adalet Programı öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerini yaparken aşağıdaki hususları dikkate almaları ve soruları için danışmanları ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur…
2. SINIFLAR
Adalet Programı 2. sınıf öğrencilerimiz 2013-2014 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ders kayıt işlemleri 14 Şubat 2014 tarihine kadar Otomasyon Sistemi’nden yapılabilecektir. Adalet Programı 2. sınıf öğrencileri ders kayıt işlemlerinde Zorunlu derslerin tümünü, Seçmeli derslerden birini ve 1. Sınıftan başarısız olunan dersleri (DC ve DD notu dahil) seçebileceklerdir.

2. Sınıf Öğrencilerin Otomasyondan Seçecekleri Dersler:
Zorunlu Ders Listesi
ADP202      Ceza Usul Hukuku Bilgisi
ADP204      Özel Sigorta Hukuku Bilgisi
ADP206      Tebligat Hukuku Bilgisi
ADP208      Cezaevi İdaresi ve İnfaz Hukuku Bilgisi
ADP210      İcra ve İflas Hukuku Bilgisi
BKT212      Bilgisayar-Klavye Teknikleri-4  (Ders 2 grup olup öğrencilerimiz sadece 1 grubu seçecekler)

Seçmeli Ders Listesi
(Derslerden Sadece 1’i Seçilecektir)
ADP220      Yönetim ve Organizasyon
ADP221      Etik Bilgisi

Sadece 2. Sınıf Öğrencileri İçin Açılan Alttan Alınabilecek Ders Listesi
ADP102     Medeni Usul Hukuk Bilgisi
ADP106     Idari Yargılama Usulü Bilgisi
ADP108    Ceza Genel Hukuku Bilgisi

ile aşağıda belirtilen 1. Sınıf Ders Listesinden alttan ders seçebilecekler

NOTLAR:
* 1. sınıf bahar yarıyılında FD ve FF notu olan dersler sistem tarafından otomatik olarak atanmış olabilir veya 1. sınıf Bahar Yarıyılı Dersleri menüsünden kendiniz seçebilirsiniz.
** DC ve DD notunu yükseltmek isteyen öğrenciler ise bu dersleri kendileri seçebilecektir.
*** Öğrencilerimiz CC ve üzeri not alınan derslerden sadece 1’ini yükseltmek için seçebilecekler.
***** ADP102, ADP106 ve ADP108 kodlu dersler, dersten kalan öğrencilerin almak zorunda oldukları ders olup ders notunu yükseltmek isteyen öğrenciler de yukarıdaki açıklamalar ışığında bu dersi seçebilirler.

1. SINIFLAR
Adalet Programı 1. sınıf öğrencilerimiz 2013-2014 eğitim-öğretim yılı bahar dönemi ders kayıt işlemleri 14 Şubat 2014 tarihine kadar Otomasyon Sistemi’nden yapılabilecektir. 1. sınıf öğrencilerimiz Otomasyondan sadece aşağıda belirtilen dersleri seçeceklerdir.

1. Sınıf Öğrencilerin Otomasyondan Seçecekleri Dersler:
Zorunlu Ders Listesi
ADP104    Borçlar Hukuku Bilgisi
ADP110    İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Bilgisi
ADP116    İdare Hukuku Bilgisi
ADP118    Ceza Hukuku Bilgisi
BKT112    Bilgisayar -Klavye Teknikleri-2 (Ders 3 grup olup öğrencilerimiz sadece 1 grubu seçecekler)
TDE116   Türk Dili II
TRH116    Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II