Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Ziyareti
18 Ekim 2019

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Adalet Programı hocalarımız Öğr. Gör. Elif KARA ve Öğr. Gör. Münevver Kübra BAKIRCI tarafından 14 Ekim 2019 Pazartesi günü Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirildi.

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sn. Ertuğrul ÇEKİN ve Başkan Yardımcısı Sn. Kubilay İNAN’ ın katıldığı görüşmede 06 Şubat 2019 tarihinde üniversitemizde gerçekleştirilen Adalet Meslek Çalıştayı raporu kendilerine takdim edilerek, raporun detayları arz edildi. Yargının tüm unsurlarının nitelikli hale getirilmesinin hedeflendiği ve bu amaçla çalışmalar yapıldığının vurgulandığı görüşme, karşılıklı iyi dilekler ve hediye sunumlarıyla sona erdi.