21. Yüzyılda Öğrenci Olmak
22 Aralık 2020

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından düzenlenen “21. Yüzyılda Öğrenci Olmak” konulu seminer 21 Aralık 2020 tarihinde Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.

Seminerde Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Sayın Soner ÖRNEKOL; 21. yüzyıl meslekleri, 21. yüzyılın gerektirdiği beceriler ve yeni nesillerin eğitimi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. 21. yüzyılı planlamada; doğru hedefler belirlemenin ve geleceğe doğru şekilde hazırlamanın gerekliliğine dair bilgiler aktarıldı.

Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, soru cevap bölümünün ardından Öğretim Görevlisi Halime Nur SEZER’in konuşmacımıza teşekkür belgesi takdim etmesi ve katılımcıların teşekkürleriyle sona erdi.