Havalı İngilizce

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı tarafından düzenlenen "Havalı İngilizce" seminerleri 06 Aralık 2019 Cuma günü Haliç Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gündüz oturumunda Educall'dan Tarık SÖNMEZ, İngilizce pratiğinin havacılık sektörü için önemi ve Educall sisteminin faydaları hakkında bir seminer verdi. Öğleden sonraki oturumda ise "İngilizcenin matematiğini yazan adam" Taner ÇAĞLI, gençlere İngilizce öğreniminde bakış açılarını değiştirecek  "-1'den 0'a İngilizce" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Diğer bölümlerden de öğrencilerin katıldığı bu seminer serisi oldukça dikkat çekti.

Program başkanımız Öğr. Gör. Dr. Gülnaz KARAHAN, havacılık sektörünün geleceği olan havacı adayları için bu seminer serilerinin devam edeceği bilgisini paylaştı.