FSMVÜ | 2016 Yılı Staj Değerlendirme Sonuçları II
2016 Yılı Staj Değerlendirme Sonuçları II

Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki programlarda öğrenim gören öğrencilerimizden, 2016 yaz döneminde stajını yapmış ve düzeltme talebinde bulunulmuş olan öğrencilerimizin değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

Adalet Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Adalet İ.Ö Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi İ.Ö. Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İ.Ö. Programı 2016 yaz dönemi Staj Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.