FSMVÜ | Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi
Mezuniyet Töreni Cübbe Beden Bilgisi

Değerli öğrencilerimiz,

Mezuniyet töreninde giyecek olduğunuz cübbelerin beden bilgilerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Belirtmiş olduğunuz cübbe beden bilgilerinizde yanlışlık varsa 14 Mart Pazartesi günü (bugün) mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine bildirilmesi gerekmektedir.

NOT: Cübbe beden bilgisi bildirmeyen öğrenciler için daha sonra sipariş verilemeyecektir.

Adalet ile Adalet İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.

Çocuk Gelişimi ile Çocuk Gelişimi İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmeleri ile Sivil Havacılık Kabin Hizmeleri İ.Ö. Programları öğrencilerimiz, cübbe beden bilgileriniz için tıklayınız.